Novosti

paxil

paxil

ventolin over the counter philippines

ventolin dosage read here

naltrexone oral reviews

naltrexone reviews australia
Susret Borovičana u Beču 2013.

20.Travnja 2013 godine


Vrijeme prolazi, dragi moji Borovičani i prijatelji Borovice brže nego što nam je milo sa jedne strane ,starimo, a sa druge strane gledano drago nam je jer će mo se uskoro opet moći zajedno družiti i veseliti na našem tradicionalnom susretu Borovičana u Beču. Susret će se održati 20.Travnja 2013 godine ,kao i prošlih godina u prostorijama Župe Sv.Martin, 23 Bezirk Ketzergasse 48 . Nogometni turnir će se održati istoga dana ,o detaljima bit će te naknadno informirani.
Dragi moji Borvičani kao što i sami vidite i doživljavate, da se u zadnje vrijeme sve češće sastajemo i viđamo samo po sahranama gdje ispraćamo naše najmilije koje je Bog pozvao ksebi.Mislim da su ovi naši susreti dobra prilika da se vidimo u drugim uvjetima da se družimo, razgovorimo, zapjevamo i zaigramo jedni sa drugima.Da damo svojoj duši malo oduška  da zaboravimo na svakodnevnicu  i na svu ovu trku sto nas prati kroz naš radni život a nemoram nabrajati svi mi to dobro znamo kako izgledaju naši brzoživeci dani. Znam da nam Požeblje i rodnu grudu ništa nemože da zamijeni ali tamo gdje smo mi može za kratko da bude  i Borovica.I ove godine ,kao i prošlih godina, želimo prihod od našeg susreta uložiti u naš Zavičaj u našu Župu Borovicu.
Ovaj puta želimo započetu obnovu, Kapelice u Borovičkim Njivama ,da dovršimo.Tako da se i ona u svom sjauju može pridružiti svojim sestricama u Dornjoj i Gornjoj Borovici.

Planiraj te, uzmite si vremena i dođite da na trenutak budemo Borovica u Beču sa našim prijateljima koji vole i cijene Borovicu i Borovičane.

Srdačan Pozdrav
Organizatori Borovičke večeri u Beču
Zorislav N.