Novosti

UPLATE ČLANARINE I POPIS DONATORA ZA 2015., 2016., 2017. , 2018., 2019. i 2020. GODINU


Dragi naši Borovičani i prijatelji Borovice , evo i ova Koronom propraćena 2020 godina se bliži lagano kraju pa vam želimo u prilogu prikazati doasadašnje  uplate članarina za proteklu godinu.
Kao što znate proračun ZZB-a se puni isključivo od članarine i od donacija naših dobročinitelja,a svi projekti vezani za ZZB se financiraju isključivo od tih primanja.

Projekti kao što je prijevoz mještana iz Donje Borovice do Crkve i obrnuto, održavanje naše Web Stranice,razne Pomoći i podrška našem Župniku i Župljanima Borovice,košenje i održavanje Mjesnih Groblja kao i košenje oko ceste pred naš veliki blagdan, Patron naše Župe.Pomoć Borovičanima i članovima ZZB koji dožive velike nesreće i nezgode u životu,podržajemo i sva kulturna zbivanja vezana za Borovicu ,kao što je likovna kolonija i mnoge druge projekte.
Kako ove godine, zbog cijele svjetske situacije oko Korona virusa ,ni jedan susret nismo mogli održati onako kao smo željeli i navikli proteklih godina, izostala su nam i značajna primanja i donacije sa tih druženja. Unatoč svemu mi nismo prestajali i uskraćivali podršku svim tim projektima.

Kako bi ZZB-a i dalje mogla  sve to činiti ,pozvao bih sve vas koji ste u mogućnosti i koji želite da nas podržite sa vašim prilozima kroz uplatu Članarine ili dobrovoljnih priloga na dole navedene žiro račune.
Visina članare iznosi 15 € ili 100 KN za jednu godinu,svim onima koji mogu i žele nas podržati sa većom sumom se od sveg srca zahvaljujemo, svima onim koji nemogu uplatiti taj iznos, zahvaljujemo se na svakom daru onoliko koliko je u njihovoj mogućnosti,svaki prilog je dobrodošao dal bio veći ili manji od 15€, pomoći će nam da i dalje možemo uspješno raditi kao i proteklih godina.

Naši računi za uplatu su:
                       
Zavičajna zajednica Borovičana - Beč
Naziv banke: Sparkasse Hainburg-Bruck-Neusiedl AG.
Broj racuna/IBAN:  AT36 2021 6249 8599 8810
SWIFT/BIC:  SPHBAT21XXX

Zavičajna zajednica Borovičana- Zagreb
Naziv banke: Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR6223600001101994526
SWIFT/ BIC: ZABAHR2X

                                         
Svi koji žele, mogu uplatiti svoju članarinu i kod svih naših članova Upravnog odbora ZZB-a. Sve uplate će biti redovito objavljene na našoj internet stranici.
Svi oni koji se žele učlaniti u ZZB mogu to učiniti svojom uplatom i slanjem svoje adrese na ZZB, kako bi smo bili u mogućnosti dostaviti im člansku izkaznicu.
Hvala vam unaprijed na vašim uplatama i razumijevanju. Nadamo se da ćemo na ovaj način godišnjeg preglednog plaćanja članarine,  puno više pomoći onima kojima je pomoć i najpotrebnija, kao i ostalim projektima ZZB-a.
Popis uplaćenih članarina biti će redovito objavljivan u okviru novosti na našim stranicama u rubrici Zavičajna zajednica Borovičana.
Svim našim dragim donatorima i dobročiniteljima zahvaljujemo se od srca na dosadašnjoj pomoći i donacijama.
Molimo i sve ostale koji su u mogućnosti i žele da se uključe i doniraju za ZZB.

Posebno se zahvaljujemo svima koji na bilo koji način pomažu u organizaciji naših susreta i projekata u Beču na čelu sa Zorislavom i Stankom Nikolić .
U Borovici sa Nikolom Šimić i Grgom Vukančić u suradnji sa Udrugom Naš dom Borovica i MZ Borovica . U Zagrebu sa našim mladim članovima Stjepanom,Ivanom,Zvonimirom uz podršku od  Borisa Kojić,kao i našem župniku Vladi Vrebac za njegovu bezuvjetnu podršku , i njegove priloge i dopise na našim stranicama.

Zahvaljujemo se našim članovima na dosadašnjim uplatama a ujedno molimo sve članove koji do sada nisu uspjeli da uplate članarinu za 2020 godinu, da prema svojim mogućnostima obave uplatu još za 2020. godinu a pošto se već nalazimo na isteku ove godine ujedno možete da uplatite i za 2021.
Ostanite zdravi.

Vaš ZZB
Zorislav Nikolić
Predsjednik ZZB-a