Novosti

lasix

lasix click

hvor hurtigt virker amlodipin

amlodipin

symbicort vs advair vs dulera

symbicort vs advair price mha.dk
3. susret Borovičana u Beču

„Ko nije prisutan bio,bit će mu žao kad čuje i vidi kako nam je bilo“
Mnogo toga bi se moglo napisat,ali nikako se nemože sve opisat.Igralo se,pjevalo se slavilo do sitnih sati,čak ni najmlađi nisu popuštali.Uživanje je vidjeti kako Borovičani od 2 i od 77 godina, zajedno iako daleko od Požeblja,se vesele .


Počeli smo tradicionalno ,sa nogometnim turnirom sa po jednom momčadi iz Stojičića(Jelaška župa),Zagreba,Okoline Badena i Beča.Koima se ovim putem još jedanput srdačno zahvaljujem na učešću kao i sudiji Poncijanu Nikolić.Prvo mjesto je osvoila momčad (Borovičani) iz okoline Badena,na čelu sa Ivicom Nikolić.



Druženje se nastavilo sa sv. Misom u Crkvi sv.Martina koju su služili vlč.Perica Majić i vlč.Pero Marković. Poslije misnog slavlja smo nastavili druženje uz muziku(bend iz Busovače),a na jelu i piću nije oskudjevalo, dok je ko mogao da izdrži.Nekoliko nas se okupilo i sledeći dan na sv.nedjeljnoj Misi u hrvatskoj Katoličkoj crkvi „Am Hof“ koju su služili i naši  vlč.Perica kao i vlč.Pero.Poslije smo se još uz ,jednu kavicu ,oprostili od naši drgih gostiju iz Zagreba,koima se posebno zahvaljujem na njihovom prisustvu i uveličanju ovog našeg tradicionalnog druženja Borovičana.Iskrena vam Hvala. Čast nam je bila i ugostiti glavnog urednika lista Bobovac gsp.Mladenka Marijanović,koji je došao da vidi,zabilježi i objavi u Vareškom hrvatskom listu Bobovcu ono što je doživijo na ovoj prekrasnoj večeri.Veliko mu hvala u moje i u ime ZZB.



Ovim putem bih se zahvalio svim koi su na bilo koi način podpomogli da se ovo naše tradicionalno druženje uspješno nastavi .Posebno bih se zahvalio Župnoj kući Sv.Martin Siebenhirten  koi su nam dali sve Prostorije na uslugu, Uschi Pichelhofer ,Andrei Stanek i Zorici Nikolić koje su uložile dosta truda da bi nam ovo veče bilo što udobnije.Zahvalio bih se i ostalim članovima obitelji Pichelhofer kao i Martinu Wandel na pomoći i brizi oko naših najmlađih,koji su uživali u prostorijama susreta mladih Župe Siebenhirten .Pomogli su iz ljubavi, bez naknade iako znaju samo iz naših priča da postoji jedno predivno katoličko mjesto u BiH_ BOROVICA.Od srca im HVALA!!
     
Da smo se dalje razvili i napredovali vidjelo se na broju posjetitelja i na broju Sponsora koima se isto tako srdačno zahvaljujem,a to su:
• Parfumerie“Beauty“-Lucija Miatović(rođ. Nikolić)
• Malerbetrieb“Maler Franz“-Franjo Miatović
• Fa“G.&A.Nikolić GmbH“
• Hans Trözmüller
• ÖVP Wien Stadtrat  Hr. mas. Norbert WALTER
Sav prihod od ovog susreta ide za našu Borovicu.
Nadam se da ste se lijepo proveli u želji da se najjjkasnije na Patron naše Župe (06.08.2010) na Požeblju ponovno okupimo,zaigramo,zapjevamo itd.