Novosti

where can i buy low dose naltrexone

buy naltrexone

ciproxin 750

ciproxin posologia open
SUSRET BOROVIČANA U ZAGREBU 2012

Dužnost nam je da napišemo par riječi o događanjima u Zagrebu odnosno susretu Borovičana


Kao i svake godine tako i ove 13.10.2012 susret je započeo Hodočašćem Vrhbosanske nadbiskupije u Mariju Bistricu gdje su došli hodočasnici iz svih Župa Bosne i Hercegovine tako su došli i župljani Župe Borovica koji žive u Borovici naši Grga,Ana,Nevenka,Nikola zajedno sa našim župnikom vlč.Đuro Arlović gdje su im se pridiružili i Borovičani koji žive u Zagrebu i Beču te smo dostigli zavidan broj od 120 Borovičana na Hodočašću nakon svete Mise i Križnog puta uputili su se svi svojim kućama a neki i u Rugvicu u sportsku dvoranu na tradicionalni nogometni turnir Borovičana u Zagrebu.

Istog dana 13.10.2012 sa početkom u 14 sati započeo je turnir u nogometu i sudjelovalo je 5 ekipa turnir je upotpunosti organizirao i vodio g.Željko Nikolić (Malinića) u suradnji s g.Mario Marić ovim putem se ZZB se zahvaljuje dečkima na organizaciji i svim sudionicima turnira

Ekipe koje su sudjelovale na turniru

1.Mladost Rugvica
2.Vareš
3.Borovica
4.Malešnica
5.Rugvica

Pobjednici turnira su za osvojena prva tri mjesta dobili nagradne pehare

Pobjednici turnira;
1.Vareš
2.Malešnica
3.Mladost Rugvica

Čestitamo pobjednicima i nadamo se da se vidimo sljedeće godine na obrani naslova pobjednika .

Poslije turnira istog dana u 20 sati započinje fešta Borovičana gdje je bilo prisutno oko 160 Borovičana i prijatelja Borovice goste je zabavljao band „SPOMENAR“.

Na početku večeri blagosov i molitvu za večeru je izmolio Borovički župnik vlč.Đuro Arlović

Uvodnim riječima sve prisutne na fešti pozdravio je tajnik ZZB-a g.Zdenko Šimić poslije njega svim gostima na fešti obratio se i zahvalio na dolasku svima predsjednik ZZB-a ,g Boris Kojić a u ime Borovičana iz Borovice i stanju u općini Vareš i našoj Borovici  obratio se Općinski Vjećnik u sastavu Hrvatske koalicije i naš Borovičanin g.Nikola Šimić a u ime Borovičana iz Beča i organizator susreta Borovičana u Beču prisutne je pozdravio g.Zorislav Nikolić gdje je pozvao sve prisutne da se odazovu na sljedeći susret u Beč.

Uz pjesmu i kolo  nastavljeno je druženje do ponoći gdje je bilo izvlačenje nagrada koji su izvučene na osnovi serijiskog broja kupljene ulaznice čestitamo sretnim dobitnicima koji su dobili nagrade.

Fešta i druženje se nastavljaju  do ranih jutarnjih sati uz dobru pjesmu i kolo.

Fešta je bila najposjećenija brojčano ove godine od početka organiziranja fešti zahvaljujemo se svim posjetiteljima i nadamo se da će nas sljedeće godine biti još više .

Zahvala našem sponzoru koji je platio dvoranu u kojoj je bila fešta u iznosu od 1500,00kn  firmi iz Beča  „ G.&A. NIKOLIC Bau-und Galanterie-Spenglerei GmbH“ i njenom vlasniku g. Stanko Nikolić

Zahvala našim kuharicama koje su pripremile hranu,cijeli roštilj i salate našim konobarima (Damir Šimić,Tomislav Tomac) njihovim asistentima i pomoćnicima Marko Matić (Lorisa i Mande) i Marko Matić (Josipa i Mare)   .

Zahvaljujemo se velikom odazivu drugi dan 14.10.2012  u 17 sati na čišćenje i spremanje dvorne pranje suđa i pospremanje stolova Tihomir Marić,Ratko Ivanović,Manda Matić,Rafael  Knežević,Marko i Jelena Kojić,Stjepanija Ivanović,Nevenka Knežević,Matilda Salopek.

14.10.2012 u 13 sati odražana je sveta Misa za Borovičane na Jordanovcu gdje je bilo prisutno  oko 120 Borovičana svetu Misu predvodio je Borovički župnik Đuro Arlović uz župnike vlč.Blaženko Nikolić i vlč.Mijo Matošević.

Poslije svete mise održana je skupština ZZB-a rad i djelovanje i financijisko stanje ZZB-a produženje članstva postojećih članova i učlanjenje novih članova .

Izvještaj iz Borovice i aktivnosi prezentirao je g.Grga Vukančić i Nikola Šimić

Zahvaljujemo se svima koji sudjeluju u radu ZZB-a prate naš rad i podupiru te se odazivaju na sve aktivnosti koje oraganizira ZZB.

Vaš ZZB