Novosti

Popis članova i donatora ZZB

Dragi naši Borovičani i prijatelji Borovice , evo već polako ulazimo i u drugu godinu propraćenu  Koronom i svim njenim nelagodnostima, sva naša druženja,susreti, proslave su svedeni na jedan minimum ali nadu i vjeru da će i ovome doći kraj nismo izgubili. Mi kao Zavičajna Zajdnica Borovičana nismo prestali da djelujemo ,naravno onoliko koliko je moguće u ovoj situaciji. Zato smo zahvalni svim članovima i onima koji žele postati naši članovi i svojim prilogom pomoći i podržati naš rad i našu Zajednicu. U prilogu vam želimo  prikazati doasadašnje  uplate članarina za protekle godine i prvo polugodište ove 2021 godine.


Kao što znate proračun ZZB-a se puni isključivo od članarine i od donacija naših dobročinitelja,a svi projekti vezani za ZZB se financiraju isključivo od tih primanja.Nabrojat ću samo neke od projekata koje mi financiramo bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo.
Projekti kao što je prijevoz mještana iz Donje Borovice do Crkve i obrnuto, održavanje naše Web Stranice, razne Pomoći i podrška našem Župniku i Župljanima Borovice, košenje i održavanje Mjesnih Groblja kao i košenje oko ceste pred naš veliki blagdan, Patron naše Župe.Pomoć Borovičanima i članovima ZZB koji dožive velike nesreće i nezgode u životu,podržajemo i sva kulturna zbivanja vezana za Borovicu ,kao što je likovna kolonija i mnoge druge projekte.
Kao što vidite i znate , zbog cijele svjetske situacije oko Korona virusa ,ni jedan susret nismo mogli održati onako kao smo željeli i navikli proteklih godina, izostala su nam i značajna primanja i donacije sa tih druženja. Unatoč svemu mi nismo prestajali i uskraćivali podršku svim tim projektima.
Kako bi ZZB-a i dalje mogla  sve to činiti ,pozvao bih sve vas koji ste u mogućnosti i koji želite da nas podržite sa vašim prilozima kroz uplatu Članarine ili dobrovoljnih priloga da to učinite na dole navedene žiro račune, ili osobno kod članova Upravnog odbora ZZB-a
Visina članare iznosi 15 € ili 100 KN za jednu godinu,svim onima koji mogu i žele nas podržati sa većom sumom se od sveg srca zahvaljujemo, svima onim koji nemogu uplatiti taj iznos, zahvaljujemo se na svakom daru onoliko koliko je u njihovoj mogućnosti,svaki prilog je dobrodošao dal bio veći ili manji od 15€, pomoći će nam da i dalje možemo uspješno raditi kao i proteklih godina.

Naši računi za uplatu su:
                       
Zavičajna zajednica Borovičana - Beč
Naziv banke: Sparkasse Hainburg-Bruck-Neusiedl AG.
Broj racuna/IBAN:  AT36 2021 6249 8599 8810
SWIFT/BIC:  SPHBAT21XXX


Zavičajna zajednica Borovičana- Zagreb
Naziv banke: Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR6223600001101994526
SWIFT/ BIC: ZABAHR2X

                                         
Sve uplate će biti redovito objavljene na našoj internet stranici.
Svi oni koji se žele učlaniti u ZZB mogu to učiniti svojom uplatom i slanjem svoje adrese na ZZB, kako bi smo bili u mogućnosti dostaviti im člansku izkaznicu.

Popis uplaćenih članarina biti će redovito objavljivan u okviru novosti na našim stranicama u rubrici Zavičajna zajednica Borovičana.

Detaljan popis uplaćenih članarina i donacija pogledajte ovdje!

Svim našim dragim donatorima i dobročiniteljima zahvaljujemo se od srca na dosadašnjoj pomoći i donacijama, kao i svim onima koji su u mogućnosti i žele da se uključe i doniraju za ZZB.
Posebno se zahvaljujemo svim onima  koji na bilo koji način pomažu našoj župi Preobraženja Gospodinova u Borovici , koji prave projekte  i pronalaze puteve za podršku tih Projekata, kao što je Asfaltiranje Puteva, dovršenje izgradnje i uređenja prostora u Domu, likovna Kolonija itd..Možemo biti ponosni na dobru saradnju zajednica koje djeluju u Borovici a to su  Udruga Naš dom Borovica , MZ Borovica , ZZB i Župa Borovica na čelu sa našim župnikom  Vladom Vrebac.
Zahvaljujemo se svim našim članovima na dosadašnjim uplatama a ujedno molimo sve ostale članove, koji do sada nisu uspjeli  uplatiti članarine za protekli period , da prema svojim mogućnostima obave uplate na gore naveden mogućnosti.
Dragi Borovičani neovisno o Članarini ZZB nemojmo zaboraviti i potrebe naše Župe i njenog Župnika.
Ostanite zdravi.

Vaš ZZB
Zorislav Nikolić
Predsjednik ZZB-a