Novosti

Patron Župe Borovica

Bliži se još jedan patron naše župe koji svake godine željno čekamo i radujemo se susretima i dolaskom u našu Borovicu. Ovogodišnji patron je kao i onaj prošle godine prožet razmišljanjima šta i kako organizirati s našim susretima i druženjima.


Dragi naši Borovičani i prijatelji!


Naš župnik se pobrinuo da duhovne okrijepe ne fali i da naš patron uistinu bude svima nama okrijepa i da nam da snagu za sve što nas čeka kroz naše živote. Ove zadnje dvije godine u kojima je ova pandemija izmjenila svijet pa tako i sve naše planove traži od svih nas odgovornost jednih za druge.
Tako je prošli patron obilježen skromno uz malo druženje poslije mise, a tako će biti i ove godine s tim da ove godine mladima i svima koji se tako osjećaju ćemo omogućiti druženje u prizemlju naše zavičajne kuće u domu (05.-08. kolovoza) uz prigodne sadržaje.
Što se sporta tiče to ćemo dogovoriti sa zainteresiranim natjecateljima i sportašima.

Uz napomenu svima da razmišljamo o našoj Župi i Zavičajnoj Zajednici Borovičana te da uz otvoreno srce budemo i darežljivi prema našem župniku i ZZB-u te tako pomognemo da sve ono što smo izgradili se može održavati i služiti svojoj svrsi!

MZ Borovica & Zavičajna Zajednica Borovičana