Novosti

Članarine za 2023. godinu i uplate za održavanje grobalja

Pregled uplata za održavanje Groblja i Članarine ZZB-a 2023


Poštovani Borovičani i prijatelji Borovice, u prilogu Vam dostavljamo popis uplata  članarine za 2023. godinu, kao i popis dosadašnjih uplata za održavanje naših grobalja u  Župi Borovica.

Ovim putem se želimo zahvaliti svim darivateljima i dobročiniteljima koji su se protekle  godine odazvali na naše akcije da li uplatom članarine ZZB, da li dobrovoljnim prilogom za  održavanje grobalja ili pomoć za organizaciju proslave 100. godišnjice naše Župe koja je odrađena na najvećem nivou i sa uspjehom.

Svi oni koji nisu stigli da izvrše uplate članarine ili daju svoj prilog za održavanje  grobalja u Borovičkoj župi, a žele nas podržati mogu to naravno, uvijek učiniti uplatom na  naše račune u Austriji, Zagrebu ili kod članova upravnog odbora ZZB. Kao što znate ZZB  se financira isključivo samo od sredstava prikupljenih uplatom članarina, dobrovoljnih  priloga i organizacijom Borovičkih susreta, sa kojima smo poslije kratke pauze ove  godine opet uspješno krenuli sa novim elanom.

Zahvaljujemo se svim koji su se do sada odazvali i uplatili svoje priloge, a i onima koji će  to u narednom periodu učiniti.

Naši računi za uplatu su:

Zavičajna zajednica Borovičana - Beč
Naziv banke: Sparkasse Hainburg-Bruck-Neusiedl AG.
Broj racuna/IBAN: AT36 2021 6249 8599 8810
SWIFT/BIC: SPHBAT21XXX


Zavičajna zajednica Borovičana- Zagreb
Naziv banke: Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR6223600001101994526
SWIFT/ BIC: ZABAHR2X


Upravni odbor ZZBa

Predsjednik
Zorislav Nikolić
01.09.2023