Novosti

Zahvala

Poštovani župniče Vlado, želimo Vam uputiti iskreno pismo zahvale u ime svih nas župljana koji smo imali privilegiju da Vas imamo kao našeg župnika u protekle četiri godine.


Ne možemo zaboraviti teške dvije godine koje smo proživjeli zajedno, dok je pandemija koronovirusa utjecala na sve aspekte naših života. Vaša hrabrost i predanost u tom razdoblju bili su izuzetno važni za nas, Vaša riječ utjehe, molitve i podrška bili su nam svjetlo u tamnim trenutcima. Hvala Vam što ste bili uz nas kad smo Vas trebali najviše!
Organizacija proslave 100. godišnjice naše župe, ostaje nezaboravna,, a to je bio pravi znak zajedništva, radosti i ponosa. Zajednički trud i vizija koju smo uložili donijelu su nam ne samo radost već i dublje razumijevanje i povezanost s poviješću župe koju ćemo ako Bog da sljedeće godine kroz našu Monografiju imati i u pisanom obliku.
Osim toga, vaša predanost i dobre stvari koje ste učinili za nas nisu se svodile samo na posebne prigode. Svaki dan ste bili tu, spremni nas saslušati, podržati i voditi duhovno. Vaša spremnost na pomoć ostat će u našim srcima kao svjetionik nade i vjere
Iako se selite dalje, želimo Vam reći da nećete biti zaboravljeni. Sjećat ćemo se Vas, Vaših propovijedi, Vaših pomoći i Vašeg prisustva s toplinom. Vaša služba u Borovici ostavit će neizbrisiv trag u našim životima, a mi ćemo čuvati uspomene na Vas kao svjetlo koje nas vodi naprijed.
Hvala Vam, dragi župniče Vlado, na svemu što ste učinili i na svemu što ste bili za nas! Želimo Vam puno sreće i blagoslova u svim Vašim budućim naporima i službi. Neka Vas Gospodin prati na svakom koraku Vašeg puta!
S ljubavlju i zahvalnošću,
Vaši Borovičani!