Novosti

rheumatrex

rheumatrex

mixing xanax and weed

mixing melatonin and weed open

acquistare cialis 5 mg online

cialis generico
Dragi prijatelji Borovice!

Veliki božićni blagdani koji nam dolaze mnoge od nas barem u sjećanjima vraćaju na mnoge lijepe, najčešće snježne Božiće u Borovici, na toplo obiteljsko zajedništvo, raspjevanost…


Ovi dani su nam prilika da kao velika obitelj, poglavito okupljeni oko Zavičajne zajednice Borovičana, u duhovnoj radosti još se tješnje povežemo i mislimo jedni na druge.
Trudili smo se održati i produbiti naše zajedništvo već ustaljenim redovitim okupljanjima u Beču, Borovici i Zagrebu, a prošlu godinu još ga obogatiti posebnom večeri kulturno - zabavnog programa u Zagrebu. Očekujemo da ovi naši susreti u novoj godini budu još bogatiji i brojem sudionika i sadržajem, pa Vas već sada velikodušno pozivamo na naš susret u Beču koji će biti 10.04.2010. (detalje susreta moći ćete saznati u dogledno vrijeme na web stranici www.borovica.net ).
    Zahvaljujemo od srca svima koji su novčano, ponajviše članarinom, omogućili da ostvarimo svoje projekte (susrete, web stranicu itd.), te Vas pozivamo da svojim darivanjem podržite i omogućite život svim plemenitim akcijama, te da i sami svojim idejama i prijedlozima date obola konkretnim ostvarenjima našega gesla «Borovica živi».
    I neka Vas i vaše obitelji, dragi prijatelji, ovih božićnih blagdana orosi mir, radost utemeljena na vjeri u novorođenog Spasitelja, a u Novoj Godini neka Vas nosi nada u bolje dane Borovice i svih nas!