Novosti

Zavičajna zajednica Borovičana

Potrebno nam je strpljenje da svoj križ nosimo

U subotu, 9. listopada, vrhbosanski nadbiskup mitropolit Vinko kard. Puljić predslavio je u Nacionalnom marijanskom svetište u Mariji Bistrici euharistiju u povodu tradicionalnog hodočašća vjernika Vrhbosanske nadbiskupije i Banjolučke biskupije.

Dragi Borovičani i prijatelji Borovice,

Hodočašće Vrhbosanske nadbiskupije u Mariju Bistricu održat će se u subotu 09.10.2021. Sveta misa je u 11:00h na prostoru crkve na otvorenom. Dolazi i naš dragi borovički župnik, don Vlado Vrebac te nas želi vidjeti, susresti i izvjestiti o događajima u Borovici. Poslije svete mise okupit ćemo se na prostoru dječjeg igrališta koje se nalazi na završetku parkinga. Dođite svi koji možete, poziva vas župnik i ZZB.

Popis članova i donatora ZZB

Dragi naši Borovičani i prijatelji Borovice , evo već polako ulazimo i u drugu godinu propraćenu  Koronom i svim njenim nelagodnostima, sva naša druženja,susreti, proslave su svedeni na jedan minimum ali nadu i vjeru da će i ovome doći kraj nismo izgubili. Mi kao Zavičajna Zajdnica Borovičana nismo prestali da djelujemo ,naravno onoliko koliko je moguće u ovoj situaciji. Zato smo zahvalni svim članovima i onima koji žele postati naši članovi i svojim prilogom pomoći i podržati naš rad i našu Zajednicu. U prilogu vam želimo  prikazati doasadašnje  uplate članarina za protekle godine i prvo polugodište ove 2021 godine.

Obilježen patron župe Borovica

Misnim slavljem u župnoj crkvi Preobraženja Gospodinova danas, 06. kolovoza 2021. godine je obilježen patron župe Borovica.

Patron Župe Borovica

Bliži se još jedan patron naše župe koji svake godine željno čekamo i radujemo se susretima i dolaskom u našu Borovicu. Ovogodišnji patron je kao i onaj prošle godine prožet razmišljanjima šta i kako organizirati s našim susretima i druženjima.